Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut soy sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok birebir maliyetlidirler; munis korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız için binanızın yangın müdafaasının sıfır evetğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Bu nedenle elan faziletli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Bir öteki şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek Yangın Çıkış Kapısı kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli benek ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden kızdırmae dayanıklıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; dunda kâin Garaj alegori iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk kuruluşnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, bünyenın tasarruf sınıfı kabil faktörler aktif olmaktadır.

Mühlik sınıftaki meseleyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir sair özelliği kilit + posta seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı mürtefi kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page